Fotograaf Leiden

Zakelijk Portret

Een professionele uitstraling met een krachtig portret.

Zakelijk portret

Een zakelijk portret zorgt voor een professionele uitstraling. Krachtige portretten weerspiegelen je betrouwbaarheid en laten zien dat je voor kwaliteit staat.

Sollicitatiefoto

Ook bij de sollicitatiefoto gaat het om de eerste indruk. Samen zorgen we ervoor dat u met vier unieke portretten de fotoshoot afrondt. Zo heeft u direct een voorsprong in het sollicitatietraject.

Digitale Profielfoto

Een digitale profielfoto is een essentieel onderdeel van uw online profiel. In onze fotostudio maken we een foto waar gegarandeerd op uw best op staat, zodat u een goede indruk kunt achterlaten op de mensen die u wilt bereiken.

Studio portret

Een professionele profielfoto is een goede toevoeging voor uw digitale profiel. Met goede profielfoto’s wekt u vertrouwen en laat u zien dat u aandacht besteed aan kleine dingen. Vaak is uw profielfoto het eerste wat een klant van u ziet. Als de eerste indruk goed is heeft u meer kans op succes.

Tijdens de fotoshoot schiet de fotograaf met verschillende achtergronden zodat u zo nu en dan uw foto kunt wisselen. Ook nemen we voor wat verschillende looks vaak 2 outfits. Mocht u dan een wat informelere foto nodig hebben dan heeft u hem altijd achter de hand. 

Locatie portret

Ook op locatie zorgen wij voor een perfect resultaat. We kijken eerst naar de sfeer die je in de beelden wilt hebben en gaan vervolgens aan de slag. De locatie portretten zijn leuk om te doen maar nog belangrijker is dat het resultaat naar wens is. 

Vaak worden locatie portretten gemaakt bij foto’s die iets informeler moeten zijn maar waar wel duidelijk te zien is dat er aandacht aan besteed is. Ook bieden locatie portretten een meerwaarde ten opzichte van een simpel studio portret.