Fotograaf Leiden

Fotostudio op locatie

Studiokwaliteit beeldmateriaal geproduceerd bij u op kantoor.

Fotostudio op locatie

Uw medewerkers of producten in de studio aanwezig krijgen is niet altijd eenvoudig. Vaak is dit tijdrovend of onpraktisch, daarom bieden wij een fotostudio op locatie aan. In onze mobiele fotostudio produceren wij studio kwaliteit beeldmateriaal zonder dat u hier voor op pad hoeft. 

Een mobiele fotostudio is geschikt om portretten en productfotografie uit te voeren. De mobiele fotostudio zorgt voor professionele kwaliteit foto’s. De studio kost 125 euro om op te zetten. 

Graag leggen we u uit hoe wij te werk gaan bij de mobiele fotostudio en wat u kunt verwachten. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken 

Mobiele fotostudio

Een mobiele fotostudio is wat techniek betreft gelijk aan een reguliere fotostudio. De lichten, achtergronden en andere apparatuur die gebruikt wordt is gelijk. Het resultaat van een mobiele fotostudio is dus ook hetzelfde als dat van een vaste fotostudio.

Het grote voordeel is dat u, uw producten of uw medewerkers niet op pad hoeven om een foto te laten maken. Bij een enkele foto is naar een studio gaan nog wel te doen. Bij een grote hoeveelheid foto’s is het vaak makkelijker en goedkoper om een fotostudio op locatie op te laten bouwen.

De mobiele fotostudio bestaat uit een of meerdere flitsers, een studio camera en een achtergrond. Uiteraard kunnen er meerdere achtergronden meegenomen worden. Ook kunnen we een greenscreen of blue screen fotostudio opzetten voor het maken van vrijstaande foto’s. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook groepsfoto’s maken waarbij losse personen gefotografeerd kunnen worden en samen in een foto gezet worden. 

Werkwijze

De mobiele fotostudio kan opgezet worden in iedere ruimte die minimaal 10m2 is. Omdat alle apparatuur op accu’s werkt is zelfs een stopcontact niet nodig. Het opbouwen van de studio duurt ongeveer 30 minuten. In de mobiele fotostudio kunnen foto’s ook meteen op een laptop gezet worden zodat direct na de fotoshoot de beste foto uitgezocht kan worden. 

Het fotograferen van portretten duurt meestal 20-40 minuten per persoon. Dit is afhankelijk van de wensen, het aantal foto’s dat gemaakt moet worden maar ook of de foto’s direct geselecteerd kunnen worden. 

Het is mogelijk om haar en make up te voorzien. Dit zal vooraf besproken worden en kan in een aparte ruimte. Zo kan make up gedaan worden terwijl de foto’s van iemand anders gemaakt worden. 

Fotografie opties

De fotostudio is geschikt voor het maken van portretten of productfoto’s en is beschikbaar in heel Nederland. Indien er verschillende portretten gemaakt moeten worden bijvoorbeeld met meerdere achtergronden kunnen er twee of zelfs drie mobiele studio’s opgezet worden zodat de snelheid van het fotograferen gelijk blijft aan die in de vaste studio. 

Kosten

Het kost 125,- om de mobiele fotostudio op te zetten. De reiskosten zijn hierbij binnen Nederland inbegrepen. 

Voorbeelden van de mobiele fotostudio

De mobiele fotostudio wordt tientallen keren per jaar opgetuigd. Niet alleen bij kantoren maar ook in magazijnen van webshops, winkels en bij evenementen. 

Mobiele fotostudio voor Heerema:
Heerema heeft een hoop schippers die foto’s nodig hebbben. In korte tijd moeten op de schepen van heerema enkele honderden medewerkers gefotografeerd worden zodat zij de juiste documenten kunnen krijgen om te mogen varen. De mobiele fotostudio was hier een perfecte oplossing voor. 

Mobiele fotostudio advocatenkantoor
Advocaten hebben het altijd druk, hun tijd kost geld. Efficient fotograferen is dus belangrijk. Door op kantoor een ruimte als fotostudio in te richten is een advocaat zo min mogelijk tijd kwijt. In veel gevallen worden er greenscreen foto’s gemaakt en worden er losse foto’s van het kantoor gemaakt. 

Mobiele fotostudio webshop
Webshop eigenaren hebben vaak een hoop voorraad op een bepaalde plek. Om al deze voorraad naar de studio te brengen is vaak niet handig. Daarom kan er een mobiele fotostudio opgezet worden. In een dag kunnen vaak tientallen tot enkele honderden producten op de foto gezet worden.