Fotograaf Leiden

Bedrijfsportretten

Professionele zakelijke portretten geven een gezicht aan uw bedrijf.

Bedrijfsportretten

Een zakelijk portret zorgt voor een professionele uitstraling. Krachtige portretten weerspiegelen je betrouwbaarheid en laten zien dat je voor kwaliteit staat. Onze bedrijfsportretten worden in uw stijl gefotografeerd zodat deze meer laten zien dan enkel de gezichten in uw bedrijf. 

Werkwijze

Bedrijfsportretten kunnen bij ons in de studio, op locatie of bij u op kantoor gefotografeerd worden. Als u kiest voor portretten bij u in het bedrijf kunnen wij een mobiele fotostudio opbouwen. We houden altijd rekening met de stijl van uw bedrijf en zullen onze portretfotografie daar op aanpassen. We nemen altijd ruim de tijd om portretten te fotograferen zodat medewerkers de tijd hebben om op hun gemak gefotografeerd te worden, dit is een van de redenen waarom onze portretten zo persoonlijk zijn.

Fotografie opties

Portretfoto’s kunnen zowel in de studio alswel op locatie of in de mobiele fotostudio vanaf 1 persoon gerealiseerd worden. U kunt kiezen welke achtergronden en bewerkingen u wilt hebben om de foto’s bij uw bedrijf aan te laten sluiten. Ook is het mogelijk om verschillende foto’s per sessie te maken. Veel bedrijven kiezen er voor om een zakelijke en een informelere foto te laten maken en deze voor verschillende doeleinden in te zetten. Ook kunnen wij vrijstaande foto’s afleveren waar later groepsfoto’s van gemaakt kunnen worden. 

Locatieportretten worden gemaakt op plekken die passen bij de stijl van het bedrijf. We kijken naar de sfeer die de beelden moeten uitstralen en gaan vervolgens gezamelijk een geschikte locatie zoeken. Vaak worden locatie portretten gemaakt bij foto’s die iets informeler moeten zijn maar waar wel duidelijk te zien is dat er aandacht aan besteed is. 

Aflevering

Alle foto’s worden in hoge resolutie afgeleverd maar kunnen indien gewenst ook vrijstaand of op webformaat gemaakt worden. 

Kosten

Zakelijke portretten worden vanaf 69,- gemaakt. Bij grotere groepen kunt u contact op nemen voor een prijsopgave.