Fotograaf Leiden

Familiefotografie

Kies ook voor een geweldige fotoshoot voor de hele familie. Reserveer al vanaf 80,-

Familiefotoshoot voor 2-10 personen

Tijdens de sessie familiefotografie maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van de afzonderlijke gezinnen.  Of van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. Iedere combinatie die denkbaar is.Vaak is het een gezellige chaos waarin iedereen zichzelf kan zijn voor mijn camera.

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof me… meestal is het gewoon de hoogste tijd om eindelijk een die groepsfoto te maken. Niet alleen voor opa en oma! Juist voor de hele familie. Zeker als diegene voor wie het cadeau bedoeld is ook op de familiefoto staat. Leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de kiek?

Prijzen

Fotoshoot

voor 2 personen
80
  • Studio + €100,-
  • extra persoon + €15,-
  • altijd alle foto's digitaal
Popular

Over ons

We helpen je graag een idee te krijgen van ons bedrijf. Bekijk onze over ons pagina, kom langs of stuur gewoon een mailtje als je vragen hebt.

Social

Meer weten over osn? bekijk onze Facebook of Instagram pagina's

consectetur adipiscing elit

gegevens veilig

We doen er alles aan om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, iets wat begint bij een veilige website. Bij ons ziet u altijd een groen slotje in de url balk staan, zo weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn!

Hulp nodig?

We helpen je graag verder op weg. Binnen 24 uur een reactie op

info@2dstudios.nl