Fotograaf Leiden

Portretfotografie

Portretfotografie is een van de oudste vormen van fotografie. Dit is niet voor niets. Mensen hebben altijd al de behoefte gehad om een afbeelding van een geliefde te hebben.

We verzorgen portretfotografie zowel in de studio als op locatie. We streven er naar portretten persoonlijk te maken. De wensen worden eerst besproken en vervolgens houden we de shoot.

Er zijn verschillende redenen om een portret te laten maken. Veel mensen vinden het prettig als een geliefde verhuist. Ook het vereeuwigen van een ouder, opa of oma word veel gedaan, zeker als deze ver weg wonen.

Uiteraard kunt u ook voor een website, flyers of bijvoorbeeld social media een portret laten maken. Niet alleen moet u tevreden zijn over het resultaat, u moet er ook representatief uit zien. Wij helpen u hier graag mee. Als u interesse heeft in een zakelijk portret dan verwijzen we u graag door naar de pagina zakelijk

Bij 2Dstudios proberen we overal rekening mee te houden. Tijdens de intake bespreken we alle mogelijkheden met u. Hierbij moet u aan verschillende locaties denken maar bijvoorbeeld ook de visagie.

Als de foto’s klaar zijn straalt de professionaliteit er van af en kunt u met trots zeggen dat u bij 2Dstudios op de foto bent geweest.

Portretfotografie van kinderen

Ook bij kinderen is het mogelijk om een portretfoto te laten maken. Kinderen groeien ongelovelijk snel op, daarom is het leuk om eens in de zoveel tijd een professionele portretfoto te laten maken.

De kosten voor portretfoto’s van kinderen zijn gelijk aan de portretfoto’s voor volwassenen. Gaat het om 1 kind dan kunt u een aanvraag voor portretfotografie doen. Heeft u meerdere kinderen dan kunt u beter voor de familie fotografie gaan. Bij familie fotografie is er uiteraard ook een uitgebreide mogelijkheid om de kinderen apart van elkaar op de foto te zetten.

Kijk eens op de pagina familiefotografie voor meer informatie over het laten fotograferen van meerdere kinderen.

Werkwijze

We overleggen eerst wat het doel van de fotoshoot is en werken vanuit het doel naar het perfecte resultaat. Fotoshoots worden in de studio, op locatie of in de mobiele fotostudio gehouden. 

Portret op locatie

Een professionele profielfoto is een goede toevoeging voor uw digitale profiel. Met goede profielfoto’s wekt u vertrouwen en laat u zien dat u aandacht besteed aan kleine dingen. Vaak is uw profielfoto het eerste wat een klant van u ziet. Als de eerste indruk goed is heeft u meer kans op succes.

Tijdens de fotoshoot schiet de fotograaf met verschillende achtergronden zodat u zo nu en dan uw foto kunt wisselen. Ook nemen we voor wat verschillende looks vaak 2 outfits. Mocht u dan een wat informelere foto nodig hebben dan heeft u hem altijd achter de hand. 

Studio portret

Ook op locatie zorgen wij voor een perfect resultaat. We kijken eerst naar de sfeer die je in de beelden wilt hebben en gaan vervolgens aan de slag. De locatie portretten zijn leuk om te doen maar nog belangrijker is dat het resultaat naar wens is. 

Vaak worden locatie portretten gemaakt bij foto’s die iets informeler moeten zijn maar waar wel duidelijk te zien is dat er aandacht aan besteed is. Ook bieden locatie portretten een meerwaarde ten opzichte van een simpel studio portret.

Kosten

Solo fotoshoots worden vanaf 69,- gehouden. Dit is inclusief nabewerkte hoge resolutie digitale beeldbestanden.

Inhoudsopgave