Fotograaf Leiden

Pasfoto thuis laten maken

Wanneer u niet meer in staat bent een pasfoto bij een pasfotograaf te laten maken maar toch een foto nodig heeft voor een officieel document kunnen wij uw pasfoto bij u thuis of bij een verzorgingstehuis laten maken. 

Met liefde verzorgen wij uw pasfoto’s. U kunt ons bereiken op 0629295524 of via het contactformulier. Wij maken pasfoto’s op locatie, op kantoor, in verzorgingstehuizen of op locatie. 

U krijgt 8 pasfoto’s en een digitale pasfoto voor bijvoorbeeld uw ov-jaarkaart, clubpas of social media. Een pasfoto voor paspoort moet aan veel eisen voldoen. Wij kennen deze eisen goed en zijn er dus zeker van dat uw pasfoto goedgekeurd wordt. 

De kosten voor het maken van een pasfoto in de regio leiden zijn €99,-. Dit is inclusief het opzetten van een mobiele fotostudio, de voorrijkosten en de kosten van de pasfoto afdrukken. Wij garanderen dat u goede pasfoto’s krijgt. Heel soms komt het voor dat een pasfoto niet goedgekeurd wordt. In dit geval maken wij kostenloos een nieuwe set. 

Beschikbaarheid pasfoto’s

U kunt uw pasfoto 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 laten maken. De pasfoto’s kunnen verzonden of opgehaald worden. 

Wij maken pasfoto’s op iedere locatie, dus ook een verzorgingstehuis of ziekenhuis. Omdat wij een eigen mobiele fotostudio meenemen is elke ruimte geschikt, zolang deze maar minimaal 2 meter hoog en 3 meter lang is. 

Pasfoto’s op locatie regio Leiden

De inbegrepen voorrijkosten gelden voor pasfoto’s die in een straal van 15 km rond leiden gemaakt worden. Woont u buiten dit gebied en kunt u geen fotograaf vinden die dichterbij is dan kunt u contact opnemen voor een prijsopgave. 

Direct beschikbaarheid vragen

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u het formulier in te vullen zodat wij kunnen kijken of we op de door u gekozen datum beschikbaar zijn. 

Inhoudsopgave