Fotograaf Leiden

Geschikt beeldmateriaal van uw bedrijf

Het juiste beeldmateriaal van uw bedrijf kan een geweldig effect opleveren. Beeldmateriaal wordt bij veel bedrijven erg onderschat terwijl de juiste foto’s op uw website, flyer, campagne of nieuwsbrief juist een geweldige toevoeging kunnen zijn. Door middel van het juiste beeldmateriaal kan uw boodschap een extra lading en overtuigingskracht krijgen.

Werkwijze

Door eerst goed te overleggen welke boodschap er in het beeldmateriaal naar voren moet komen worden de foto’s meer dan slechts opvulling. In een voorgesprek gaan wij in op de stijl van het bedrijf, de verwachtingen van klanten en het gevoel dat de foto’s over moeten brengen. De foto’s zijn dus gepersonaliseerd zodat deze goed binnen de organisatie te gebruiken zijn. We spreken af wat de onderwerpen van de foto’s zijn en kijken hoe de foto’s nabewerkt moeten worden om deze binnen de organisatie te laten passen. 

Fotografie opties

De gemaakte foto’s kunt u onder andere gebruiken voor:

  • Uw website
  • Flyers en posters
  • Social media
  • Nieuwsbrieven
  • Reclame

Als er specifieke wensen zijn voor het gebruik van bepaalde foto’s houden wij hier zowel tijdens het fotograferen alswel in het bewerken en afleveren zo veel mogelijk rekening mee. Heeft uw online omgeving bijvoorbeeld een bepaald formaat foto’s nodig dan leveren wij de foto’s standaard in dit formaat aan. Heeft uw website een specifieke kleurstelling of stijl dan zorgen wij dat de foto’s hier op aansluiten.

Aflevering

Indien gewenst kunnen wij foto’s dezelfde dag afleveren, deze service noemen wij same day edit. We fotograferen in de ochtend en bewerken de foto’s die middag na zodat u ’s avonds de foto’s in uw mailbox heeft. 

Inhoudsopgave